Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Bine ai venit. Daca vrei ca acest site, PaperDistribution.ro, sa functioneze optim, sa poti cumpara usor produsele noastre de papetarie si rechizite scolare, suntem nevoiti sa folosim datele cu caracter personal si cookie-urile care sunt foarte importante.
Magazinul nostru de papetarie, PaperDistribution.ro, foloseste cookies pentru a memora si a va putea retine produsele de papetarie in cosul de cumparaturi. Si dupa cum probabil stiti acesta va colecta statistici anonime, pentru a livra functii avansate si personalizate de publicitate.
Daca doresti sa obti intreaga experienta ca vizitator in Magazinul online PaperDistribution.ro este importatnt sa bifati casuta de acceptare a procesatori de date.

Tipizate personalizate

TIPIZATE PERSONALIZATE
-Avem o gama variata de produse personalizate cu TVA sau fara, CMR-uri, Avize, Chitante, Monetare, Fise SSM, Fise PSI, Tipizate medicale si de paza.
-La cerere orice model de formular personalizat autocopiativ în 2,3,4,5,6 exemplare sau offset.
-Tipizatele personalizate se realizeaza dupa modelul dumneavoastra, in caz ca nu detineti nici un model va punem la dispozitie modelele noastre.
-Fiecare set de tipizate personalizate este înseriat automat si este legat la cate seturi doriti, avand coperta carton 120 gr.
-Fiecare fila din top are perfor pentru ruperea usoara din cotor.
Imprimarea tipizatelor si finisarea acestora sunt realizate la o calitate superioara.

Tipizate personalizateFacturi fiscale, A4, 3ex. ,autocopiativeTipizate personalizateFacturi fiscale, A4, 3ex. ,autocopiative Favorite Compara 23,28 Lei Facturi fiscale, A4, 3ex. ,autocopiative - + Adauga in cos
Reduceri dar nu la Calitate

Desi ne preocupa sa aducem produse de birou sau rechizite scolare de calitate superioara, insistam sa asiguram preturi convenabile.

15 ani de PaperDistribution.ro au adus multor clienti bucuria de a avea un birou organizat si tot ce le trebuie pentru copiii lor.

Ai cont pe site-ul nostru?

Cauta produsele de papetarie si birotica aflate la reducere.

Bucura-te de avantajele de a ne fi client!

Livrare produse

Toate preturile afisate contin TVA.

Preturi speciale in contracte cu librarii si birouri.

Comanda minima acceptata pentru transport gratuit in Bucuresti si Ilfov: 200 Ron.

Livrari in tara:

Costuri de livrare : 25 Ron + TVA primul kg + 1.19 ce depaseste 1 kg, la comenzi pâna in 300 Ron. Livrarea se face prin curierat.

Creaza cont utilizator

Abonere la Newsletter

*Abonati-va la newsletter pentru a primi informatii despre produsele Paper Distribution
Twitter Facebook