Autentificare Utilizator nou Recupereaza parola

-10%
pentru
conturi
utilizator

Cosul de cumparaturi (produse 0)
Cosul de cumparaturi
Total: 0 RON

Politica de confidentialitate

LEGISLATIA APLICABILA

Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic Ordonanta Guvernului nr 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta si Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

  1. Prin accesarea serviciilor oferite de Paperdistribution.ro, sunteti de acord cu colectarea si utilizarea datelor dumneavoastra de catre Paperdistribution.ro in modul prevazut in aceasta politica de confidentialitate.

Dorim sa va simtiti confortabil folosind site-ul nostru, sa va simtiti in siguranta in momentul in care ne furnizati informatii, in momentul in care ne contactati pentru a ne adresa intrebari, sau a solicita informatii cu privire la confidentialitatea datelor dumneavoastra pe acest site si sa stiti ca, prin utilizarea site-urile noastre, va exprimati acordul pentru colectarea anumitor date.

  1.  

Vom primi in mod automat si vom colecta anumite informatii anonime in jurnalele de utilizare standard, prin intermediul serverul nostru de web, inclusiv informatii despre calculator obtinute cu ajutorul "cookie-urilor" trimise catre browser-ul dumneavoastra de pe un server web "cookie-urile"stocate pe hard disk, adresa IP atribuita calculatorului pe care il utilizati, serverul de domeniu prin care accesati serviciul nostru, tipul de calculator pe care il utilizati, tipul de browser web pe care il utilizati.

  1. Putem colecta urmatoarele informatii de identificare personala despre dumneavoastra: 

-        Numele inclusiv numele si prenumele

-        Adresa de e-mail alternativa

-        Numarul de mobil si datele de contact

-        Codul postal

-        Informatii financiare(cum ar fi cele despre cont pentru firme )

-        Opiniile despre caracteristicile site-urilor noastre

-        Alte informatii conform procesul nostru de inregistrare

 

 

- Despre paginile pe care le vizitati / accesati

- Link-urile pe care faceti clic pe site-ul nostru

- De cate ori intrati pe pagina

- De cate ori ati facut cumparaturi pe site-ul nostru

-        - Va puteti inchide contul in orice moment. Cu toate acestea, informatiile pot ramane stocate in arhiva de pe serverele noastre, chiar si dupa stergerea sau expirarea contului.

 

  1. Cine colecteaza informatiile? 

 

-        Noi vom colecta informatii anonime despre traficul dumneavoastra, atunci cand vizitati site-ul nostru

-        Noi vom colecta informatiile dumneavoastra personale de identificare, doar ca parte a unui proces de inregistrare voluntara, sondaj on-line, sau concurs sau orice combinatie a acestora.

 

  1. Cum sunt utilizate informatiile?

-        Ne ajuta sa oferim caracteristici personalizate

-        Pentru adaptarea site-urile noastre la necesitatile dumneavoastra

-        Pentru a lua legatura cu dumneavoastra, atunci cand este necesar

-        Pentru va oferi serviciile solicitate pe care le-ati solicitat

-        Pentru a pastra istoria sociala, astfel cum este reglementat de lege sau de politica existenta 

 

  1. Noi folosim informatiile de contact pe plan intern pentru

 

-        Directionarea eforturilor noastre spre imbunatatirea produsului

-        A va contacta ca respondenti pentru sondaje; si

-        A va va anunta, in cazul in care veti castiga orice concurs 

 

-        Ne aminti de cine sunteti, pentru a va livra un serviciu mai bun si mai personalizat atat din  punct de vedere al publicitatii, cat si din punct de vedere editorial;

-        Recunoaste privilegiile de acces la site-urile noastre web

-        Urmari inregistrarile in unele dintre promotiile noastre, in cadrul tombolelor si concursurilor, pentru a indica progresul jucatorului prin promovare si pentru a urmari inregistrarile, observatiile, si statusul sau in schema castigatorilor

-        Ne asigura ca nu vi se afiseaza acelasi anunt in mod repetat

-        Va ajuta la diagnosticarea problemelor pe care le aveti cu serverul nostru

-        Va administra istoria pe site-urile noastre web si pentru a urmari sesiunea dvs., astfel incat sa putem intelege mai bine modul in care oamenii folosesc site-urile noastre 

 

  1. Cu cine vor fi partajate informatiile? 

 

Nu vom folosi informatiile dumneavoastra financiare pentru orice alt scop, decat cel de a finaliza o tranzactie cu dumneavoastra. Noi nu inchiriem, vindem sau partajam informatiile dumneavoastra personale si nu vom divulga nici-o informatie de identificare personala catre terti, cu exceptia cazului in care: avem permisiunea dumneavoastra de a furniza produsele sau serviciile care le-ati solicitat, pentru a ajuta la a investigarea, prevenirea sau luarea de masuri in ceea ce priveste activitatile ilegal si ilicite, suspiciune de frauda, potentiala amenintare a  securitatii sau sigurantei oricarei persoane, incalcarea termenilor de utilizare ai Paperdistribution.ro sau pentru apararea impotriva revendicarilor juridice, circumstante speciale, cum ar fi respectarea citatiilor, hotararilor judecatoresti, cererile / ordinele primite de la autoritatile judiciare sau agentiilor care se ocupa de aplicarea legii care necesita o astfel de partajare.

  1. Ce optiuni sunt disponibile pentru dumneavoastra in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si distribuirea informatiilor dumneavoastra? 

Puteti sa va schimbati interesele in orice moment si puteti alege sa selectionati daca doriti sa primiti sau nu mailuri cu privire la marketing / promovare / newsletter-uri. Paperdistribution.ro rezerva dreptul de a va trimite anumite servicii legate de comunicare, considerate a fi o parte a instrumentelor dumneavoastre private in cadrul Paperdistribution Limited, fara a va oferi posibilitatea de a alege sa nu le primiti. Puteti actualiza informatiile si modifica setarile contului dvs. in orice moment.  La cerere, vom elimina / bloca informatiile dumneavoastra de identificare personala din baza noastra de date, prin stergerea inregistrarii dumneavoastra. Cu toate acestea, informatiile pot ramane stocate in arhiva de pe serverele noastre, chiar si dupa stergerea sau expirarea contului.  Daca avem de gand sa utilizam informatiile dumneavoastra de identificare personala pentru orice scop comercial, va vom anunta in momentul in care colectam aceste informatii si veti avea dreptul sa renuntati la folosirea informatiilor dumneavoastra in aceste scopuri. 

  1.  

De exemplu, serverele noastre sunt accesibile numai de catre personalul autorizat, iar  informatiile dumneavoastra partajate cu personalul respectiv sunt cele de baza pentru a finaliza tranzactia si va oferi serviciile solicitate de catre dumneavoastra.

Desi ne vom stradui pentru a proteja confidentialitatea informatiilor dumneavoastra de identificare personala, transmisiile efectuate prin intermediul internetului nu se poate face in siguranta absoluta. Prin folosirea acestui site, sunteti de acord ca nu vom avea nici o responsabilitate pentru divulgarea de informatii despre dumneavoastra din cauza erorilor de transport sau datorita actelor neautorizate ale tertilor. 

Actualizari ale politicii 

Ne rezervamdreptul de a modificasauactualiza aceastapoliticain orice moment,prin plasareaunui anuntproeminentpe site-ulnostru. Astfel de modificarivorintra in vigoare imediatdupapublicarea acestui lucru pe site.

Reduceri pentru conturi de utilizator

In incercarea noastra de a aduce cele mai bune produse de birou, ne face placere sa asiguram cel mai bun pret pentru produsele vandute.
10 ani de PaperDistribution.ro a adus multor clienti bucuria de a avea un birou organizat.
Ai cont. Ai reducere* la toate produsele de papetarie si birotica
Oferte si bonusuri.

 *Reducerile si transportul gratuit se acorda produselor care NU au deja pret redus in anumite promotii.
Transport

Toate preturile afisate contin TVA inclus

Preturi speciale pentru Librarii si birouri .


Comanda minima si transport gratuit in Bucuresti si Ilfov : 150.00 lei.
In restul judetelor cu transport gratuit comanda minima este 250.00 lei. ( in limita 10 km sediu Urgent Curier oras de destinatie) .
Creaza un cont si urmareste reducerile saptamanale la produsele noastre de papetarie, tonere si birotica

creaza cont utilizator
Noki Koh-i-Noor Centrum Waterman Donau Herlitz Mas Colotech Tombow Rolodex Pigna Amos Parker Rotring Pensan Bic Pelikan Staedtler Centropen Producator HP Aero Sheaffer Canon Borghini Mikro Laco Cello Exxo Fellowes Leitz Optima Pilot Brunnen Uniball Laco Ark Kangaro Delmet HSM Canson Bedax Sky Copy Certo Paper Mate Paper Distribution Epson Scrikss Office Products Papyrus Pukka Pad Esselte Aurora Jalema Hopax Nova Libris Protocol Produse Curatenie Office Products Protocol Opus Han Carioca OXFORD Westcott Artline Kejea Kores Data Flash Falcon Smit Visual Supplies Etilux GPV Double A
vezi lista de brand-uri disponibile

Contact

Contact
0723635329
office@paperdistribution.ro